Hemtjänst

Vår hemtjänst jobbar utifrån samma värdegrund som all annan verksamhet på Lindgården. Vår utgångspunkt är att dina behov av vård, omsorg och stöd och service ska vara vårt fokus. Vi tror på en personlig och nära relation med dig som kund hos oss på Lindgården.

Personalen hos oss är till största delen fastanställda. Eftersom de flesta av våra uppdrag finns i vårt eget hus träffas du hemtjänstens personal regelbundet. Det borgar för kontinuitet och trygghet för dig som kund till oss.

Vi utför alla omvårdnads- och serviceinsatser utifrån ditt biståndsbeslut (läs mer om ansökan om hemtjänst. Vi planerar tillsammans, upprättar en plan och arbetar efter Jönköpings kommuns service-och värdighetsgarantier. Vi strävar efter att du och dina anhöriga ska vara delaktig i din planering så att vi tillsammans kan skapa goda förutsättningar för dig och din livssituation.

Lindgårdens hemtjänst erbjuder också hushållsnära tjänster. För hushållsnära tjänster behöver du inget biståndsbeslut utan köper tjänsten direkt från Lindgården (läs mer om hushållsnära tjänster här). Vi hjälper dig med praktiska ting som städning, handling, tvätt, fönster men även sociala aktiviteter som promenader.

Trygghetslarm

Vill du ansöka om Trygghetslarm tar du kontakt med Jönköpings kommun 036-10 50 00

Kontakta

Verksamhetsansvarig för hemtjänsten och hushållsnära tjänster är Ingela Fagermalm-Larsson eller Sara Delefelt. Kontakta Ingela på 036-440 48 52 eller Sara på 036-440 48 85. Det går också bra att skicka ett mail ingela.fagermalm.larsson@lindgarden-jkpg.se eller sara.delefelt@lindgarden-jkpg.se.