En fastighet med många möjligheter

Vi förfogar över en anrik fastighet med fantastiska möjligheter för att ge dig som kund en meningsfull vardag. Nedan hittar du info om fastigheten. För att boka resurser klicka här.

Samlingssalen

Flera grupper bokar regelbundet någon av våra samlingssalar. De rum som går att boka är:

Samlingssalen:

Plats för 100 sittande gäster. Ligger i anslutning till restaurangen. I lokalen finns ljudanläggning med trådlöst headset, flygel och duk för bildvisning (projektor samt wifi finns tillgängligt).

Sammanträdesrum:

På plan två i gamla byggnaden finns en samlingssal som rymmer 25 personer. Rummet är flexibelt i sin möblering och passar lika bra för styrelsesammanträde, utbildningar eller privata fester. I rummet finns fast monterad projektor, hiss och wifi.

Grupprum

Ett flertal grupprum finns som används för olika ändamål i verksamheten. Rummen går inte att boka, men om de är lediga kan de nyttjas för samtal.

Gästrum

Vi har tre gästrum som kan bokas för övernattning. I övernattningen ingår också frukost i matsalen.

För bokning mali till info@lindgarden-jkpg.se

Kontorslokaler

Förutom vår egen verksamhet hyr kommunen kontorslokaler. Lokalerna finns på plan två i gamla byggnaden och i källargången under Eken/Boken.

Hårvård och Fotvård

I källaren finns hyresgäster som bedriver fotvård och hårvård. Det är externa hyresgäster som driver egen verksamhet. För tidsbokning eller information kan ni kontakta:

Hårvård

Hårgränd : 036-12 33 30

Fotvård 

Maria Johnnesson: 0706-32 41 69

Lägenheterna

Lindgårdens lägenheter är anpassade för sitt ändamål – moderna lägenheter med funktionell inredning. Varje lägenhet är disponerad för att erhålla en bra och funktionell miljö för boende och personal. Alla avdelningar har tillgång till uteplats och de flesta av våra lägenheter har också en egen uteplats/balkong.